Om pasto

www.pasto.no er nettbutikken som tilbyr Olivenolje og Balsamicoprodukter av høy kvalitet, direkte importert fra vår italienske leverandør, uten fordyrende mellomledd. Her finner du varer fra eksklusive produsenter  i Italia som har lange stolte tradisjoner med fremstilling av sine produkter. Produktene du finner på denne siden finner du ikke i butikker andre steder i Norge. Pasto tilbyr ekte vare – naturlige produkter, direkte hjem til deg. Kontakt oss på: info@pasto.no, mobil: 98 20 76 14

Mitt Italia

Har du først fått en smak av Italia, er det vanskelig å ikke ønske seg mer av dette fantastiske landet med alt det har å by på.

Det er langt fra det høye tempoet du opplever i storbyer som Roma , Milano og Firenze –  til det rolige og enkle liv på landsbygda, der mattradisjonene ennå holdes i hevd med en stolhet vi kan misunne Italienerne.

Det vakre landskapet i Toscana må bare oppleves. Livet går sin rolige gang i de små landsbyene, upåvirket av turister og andre fremmede elementer. Mannfolkene som sitter og betrakter livet fra sin faste plass på benken.Trehjulingene som kommer putrende oppover landeveien og er selve landemerket på den Italienske landsbygda. Piaggio APE løser de fleste transportbehov en italiener måtte ha. Damene som tripper avgårde og handler inn til dagens lunch på den lokale Coopen, før butikken og resten av byen stenger ned midt på dagen og tar sin siesta. Innkjøp av mat er ikke for amatører – det kan langt på vei være en fulltidsjobb for mange italienere.

Vil man feriere på landet i Toscana, er Agriturismo et fint alternativ. Gårdsferie i romslige leiligheter – med utsikt utover de Toscanske åsene.

Mange steder tilbyr egenprodusert mat i  resturanten på gården. Vin, olivenolje, og andre lokale matprodukter kan kjøpes på stedet. Leier du bil mens du er på ferie – er det en fin avveksling å ta dagsturer ut til de kjente byene i området rundt. Eller bare en liten ettermiddagstur ut å og kjøpe is fra det lokale gelateria. Verdens beste is finner du i dette landet – uten tvil …

her er noen linker for å finne feriebolig :

Podere dell Anselmo bo på vingård i Toscana nær Chianti og opplev det ekte Italia. Fabrizio er den perfekte vert, og tilbyr gjestene bl.a. omvisning på vingården, vinsmaking, matkurs med vekt på lokale mat-tradisjoner. Han er også leverandør av vår fantastiske Olivenolje fra Toscana.

Agriturismo.net

In-Italia

Skal du til de fem byene “Cinque Terre”, er  Hotel Villa Steno i Monterosso et koselig sted å bo: Villa Steno